Workshops en locatie

De workshops zijn te boeken voor groepen vanaf vier personen. Als je een datum wilt boeken die niet in het programma staat, dan kan je contact met me opnemen om een geschikte datum te zoeken. Het is ook mogelijk om een workshop te boeken in combinatie met een heerlijke High Tea! Prijs dan in overleg.
Is dit niet mogelijk dan wordt jou gekozen creatie door ons gemaakt. Je kunt die dan bij ons komen afhalen.Opgeven graag per e-mail op chrisstalletje@gmail.com of je vult een inschrijfformulier in op de site www.chris-stalletje.nl

Graag vraag ik jullie rekening er mee te houden met de gemaakte kosten die ik maak als je op geeft voor een workshop. Bij afmelding minder dan een week is het mogelijk dat ik de creatie maak en deze kan dan worden opgehaald. Je kunt ook zorgen voor een vervanger die in plaats komt voor jezelf. Afmeldingen langer van te voren zijn uiteraard geen probleem.

Wij vragen hiervoor jullie begrip!!!

Wil je je graag inschrijven of ben je nieuwsgierig geworden? Schrijf je in met behulp van het inschrijfformulier/inschrijfformulier groep, of contacteer ons voor meer informatie via het kopje "Contact"!!!

Locatie workshops: Mauritsweg 72, 6171 AJ, te Stein